Ascott M-City Foshan

Chancheng
Ascott M-City Foshan Genel
Ascott M-City Foshan Genel
Ascott M-City Foshan Genel
Ascott M-City Foshan Genel
Ascott M-City Foshan Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
Ascott M-City Foshan
No.110 Yuhe Road, Shunde District , Chancheng

Foshan (Chancheng) bölgesindeki Ascott M-City Foshan misafirlere Chinese Ceramic City ve Foshan Century Lotus Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Qiandeng Lake ile 7,5 km (4,7 mi) ve Xiqiao Dağı Ulusal Ormanı Parkı ile 24,2 km (15 mi) mesafede.

Ascott M-City Foshan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 196 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 55-inç LED televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Executive Oda, 2 Yatak Odası
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası
Room
Premier Oda, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x