Asapian House by ShriGo Hotels

Moradabad
Asapian House by ShriGo Hotels Öne Çıkan Resim
Asapian House by ShriGo Hotels Dış Mekan
Asapian House by ShriGo Hotels Dış Mekan
Asapian House by ShriGo Hotels Dış Mekan
Asapian House by ShriGo Hotels Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Asapian House by ShriGo Hotels
B-87, Sector 7, New Moradabad , Moradabad

Moradabad bölgesindeki Asapian House by ShriGo Hotels konaklamanızda Teerthanker Mahaveer Üniversitesi ve Bade Hanuman Ji Mandir ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sai Temple ile 4,9 mi (7,8 km) ve Phillip Memorial Methodist Church ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x