Asa Spa Hotel

Baltic Sea, Kuressaare
Asa Spa Hotel Genel
Asa Spa Hotel Genel
Asa Spa Hotel Genel
Asa Spa Hotel Genel
Asa Spa Hotel Genel
Image More +79 fotoğraf
Asa Spa Hotel
Pargi 12 Baltic Sea, Kuressaare

Asa Spa Hotel konaklamanızda Kuressaare bölgesinde, tarihi bölgede, Spa Hotel Ruutli Water Park yakınında Suur Toll and Piret ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Kuresaare Kalesi ile 0,1 km (0,1 mi) ve Kuressaare Şehir Parkı ile 0,4 km (0,3 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

93 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 spa küveti, su kaydırağı ve sauna mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Castle View)
Suite
Suite
Suite,
Suite, Sauna
Presidential
Presidential Suite
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x