Arugambay Roccos

Pottuvil Division 2, Arugam
Arugambay Roccos Öne Çıkan Resim
Arugambay Roccos Dış Mekan
Arugambay Roccos Dış Mekan
Arugambay Roccos Dış Mekan
Arugambay Roccos Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Arugambay Roccos
Main Street, Arugambay Pottuvil Division 2, Arugam

Arugam Körfezi bölgesindeki Arugambay Roccos size Arugam Bay Plajı yakınında ve Muhudu Maha Viharaya Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Pottuvil Noktası ile 5,6 km (3,5 mi) ve Kumana Milli Parkı ile 22,4 km (13,9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

22 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden View
Room
Beach Front

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x