ARTOTEL Yogyakarta

Cava, Catur Tunggal
ARTOTEL Yogyakarta Genel
ARTOTEL Yogyakarta Genel
ARTOTEL Yogyakarta Genel
ARTOTEL Yogyakarta Öne Çıkan Resim
ARTOTEL Yogyakarta İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
ARTOTEL Yogyakarta
Jl. Kaliurang KM 5.6, Sleman Cava, Catur Tunggal

Depok bölgesindeki ARTOTEL Yogyakarta misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Yogya Kembali Anıtı ve Sanata Dharma University 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Malioboro Sokağı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Prambanan Tapınağı ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 105 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio 25
Studio
Studio 41
Room
Studio 23

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x