ARTOTEL Suites Bianti Yogyakarta

Cava, Yogyakarta
ARTOTEL Suites Bianti Yogyakarta Genel
ARTOTEL Suites Bianti Yogyakarta Öne Çıkan Resim
ARTOTEL Suites Bianti Yogyakarta Yerinde Yemek
ARTOTEL Suites Bianti Yogyakarta Yerinde Yemek
ARTOTEL Suites Bianti Yogyakarta Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
ARTOTEL Suites Bianti Yogyakarta
Jl. Urip Sumoharjo No 37 Cava, Yogyakarta

ARTOTEL Suites Bianti Yogyakarta misafirlere Yogyakarta merkezinde, Galeria Mall Alışveriş Merkezi yakınında ve Malioboro Sokağı ile yürüyerek 12 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Prambanan Tapınağı ile 9,6 mi (15,5 km) ve Yogyakarta Anıtı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Saffron yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

141 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Artsy
Artsy Studio
Artsy
Artsy Suite
Room
Artsy Executive
Room
President Suite
Room
ARTSY Executive Twin
Room
ARTSY Studio King
Room
ARTSY Executive King
Room
ARTSY Studio King Smoking
Room
ARTSY Studio Twin
Room
ARTSY Studio Twin Smoking

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x