Artistic Tirana Blloku

Central Albania, Tiran
Artistic Tirana Blloku Genel
Artistic Tirana Blloku Genel
Artistic Tirana Blloku Genel
Artistic Tirana Blloku Genel
Artistic Tirana Blloku Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Artistic Tirana Blloku
15 Rruga Sami Frashëri Central Albania, Tiran

Artistic Tirana Blloku misafirlere Tiran (Blloku) bölgesinde, Former Residence of Enver Hoxha ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Selman Stermasi Stadyumu ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Savunma Bakanlığı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Pyramid ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x