Artion City Boutique Hotel

Kandiye
Artion City Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Artion City Boutique Hotel Dış Mekan
Artion City Boutique Hotel Dış Mekan
Artion City Boutique Hotel Dış Mekan
Artion City Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Artion City Boutique Hotel
Monis Kardiotissis 40 , Kandiye

Artion City Boutique Hotel size Kandiye merkezinde, Kandiye Limanı ve Agia Ekaterini Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Knossos Sarayı ile 4,4 mi (7,1 km) ve St. Minas Katedrali ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca genel oturma odası ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Premium Süit, Şehir Manzaralı, Executive Katı
Room
Luxury Süit, Şehir Manzaralı, Executive Katı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x