Arthotel ANA Living Oberhausen

(bölge) Lower Rhine (aşağı Ren), Oberhausen
Arthotel ANA Living Oberhausen Öne Çıkan Resim
Arthotel ANA Living Oberhausen Dış Mekan
Arthotel ANA Living Oberhausen Yerinde Yemek
Arthotel ANA Living Oberhausen Yerinde Yemek
Arthotel ANA Living Oberhausen Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Arthotel ANA Living Oberhausen
Paul-Reusch-Straße 40 (bölge) Lower Rhine (aşağı Ren), Oberhausen

Arthotel ANA Living Oberhausen konaklamanızda Oberhausen merkezinde, Konig Pilsener Alanı ile 9 dakika sürüş mesafesinde ve CentrO ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu apart daire Gasometer ile 4 km (2,5 mil) ve LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen ile 4,5 km (2,8 mil) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x