Artemis Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Artemis Studios Öne Çıkan Resim
Artemis Studios Dış Mekan
Artemis Studios Dış Mekan
Artemis Studios Dış Mekan
Artemis Studios Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Artemis Studios
Falikari Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Artemis Studios misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları yakınında ve Faliraki Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Faliraki Su Parkı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Rodos Limanı ile 9,8 mi (15,7 km) mesafede.

Artemis Studios misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Stüdyo, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Stüdyo, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x