Artemis Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Delphi
Artemis Hotel Öne Çıkan Resim
Artemis Hotel Dış Mekan
Artemis Hotel Dış Mekan
Artemis Hotel Dış Mekan
Artemis Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Artemis Hotel
Vasileos Pavlou & Freiderikis 60 Teselya Ve Merkez Yunanistan, Delphi

Delphi bölgesindeki Artemis Hotel konaklamanızda, Sikelianos Müzesi ve Delphi Arkeoloji Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel European Cultural Centre of Delphi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Apollo Tapınağı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x