Arta Hotel de la Paix

Arta
Arta Hotel de la Paix Öne Çıkan Resim
Arta Hotel de la Paix Dış Mekan
Arta Hotel de la Paix Dış Mekan
Arta Hotel de la Paix Dış Mekan
Arta Hotel de la Paix Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Arta Hotel de la Paix
Lot 12 , Arta

Arta bölgesindeki Arta Hotel de la Paix konaklamanızda, Khor Ambado Plajı ile 20,6 mi (33,1 km) ve Şehir Stadyumu ile 24,7 mi (39,7 km) mesafede olacaksınız. Bu otel L’Escale ile 24,7 mi (39,8 km) ve Plateau du Serpent & Îlot du Héron ile 24,7 mi (39,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Deniz Manzaralı
Room
Classic Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

x