Art Village Club

Solnechnogorsky District
Art Village Club Genel
Art Village Club Genel
Art Village Club Genel
Art Village Club Genel
Art Village Club Genel
Image More +115 fotoğraf
Art Village Club
1a Ulitsa Ryabinovaya , Solnechnogorsky District

Golikovo bölgesindeki Art Village Club konaklamanızda Glider Olympic Training and Sports Center ve Serednikovo Konağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ezhi Anıtı ile 5,5 mi (8,8 km) ve Mega Khimki Alışveriş Merkezi ile 5,6 mi (8,9 km) mesafede.

Yemek servisi için LA FERMA ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Family Dubleks, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Villa, 4 Yatak Odası
Room
Design Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x