Art Suite nel Cuore di Napoli

Napoli
Art Suite nel Cuore di Napoli Öne Çıkan Resim
Art Suite nel Cuore di Napoli Dış Mekan
Art Suite nel Cuore di Napoli Dış Mekan
Art Suite nel Cuore di Napoli Dış Mekan
Art Suite nel Cuore di Napoli Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Art Suite nel Cuore di Napoli
Calata Trinità Maggiore 53 , Napoli

Napoli (Napoli Kent Merkezi) bölgesindeki Art Suite nel Cuore di Napoli misafirlere Castel Nuovo Kalesi ve Galleria Umberto ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu konak otel Napoli Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 1,3 km (0,8 mil) ve Teatro di San Carlo ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Art Suite nel Cuore di Napoli misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x