Art Hotel Rotterdam

Charlois
Art Hotel Rotterdam Genel
Art Hotel Rotterdam Öne Çıkan Resim
Art Hotel Rotterdam Dış Mekan
Art Hotel Rotterdam Dış Mekan
Art Hotel Rotterdam İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Art Hotel Rotterdam
Mijnsherenlaan 9 , Charlois

Art Hotel Rotterdam misafirlere Rotterdam merkezinde, Luxor Tiyatrosu ve KPN Telecom Binası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ahoy Rotterdam ile 1,2 mi (1,9 km) ve Erasmus Köprüsü ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Mio Papa Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 11.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 213 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Family
Family Oda
Grand
Grand Süit
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x