Art-Hotel Pushkino

Pushkino
Art-Hotel Pushkino Genel
Art-Hotel Pushkino Öne Çıkan Resim
Art-Hotel Pushkino Dış Mekan
Art-Hotel Pushkino Dış Mekan
Art-Hotel Pushkino Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Art-Hotel Pushkino
Kuibisheva Street 23 , Pushkino

Pushkino bölgesindeki Art-Hotel Pushkino konaklamanızda Duke Igor Chernigovsky Chapel ve Pushkino Yerel Kültür Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kraliyet Kent Gençlik Tiyatrosu ile 7,8 mi (12,5 km) ve Marina Tsvetaeva Memorial Apartment Museum ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Kapalı havuz, sauna ve karaoke gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Pushkino bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Süit, Balkon ((ROMANTIK))
Room
Süit, Balkon (VOSTOK)
Room
Süit, Balkon (GOLD)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x