Art Hotel

Yelizovo
Art Hotel Genel
Art Hotel Genel
Art Hotel Öne Çıkan Resim
Art Hotel İç Mekan
Art Hotel İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Art Hotel
Vitaliy Kruchiny St. 3 , Yelizovo

Art Hotel misafirlere Yelizovo merkezinde, Yelizovo Kent Müzesi ve Yelizovo Devlet Politik Coğrafya Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Volcanoes of Kamchatka ile 14,3 mi (23 km) ve Altın Fırça Galerisi ile 17,1 mi (27,5 km) mesafede.

Ресторан ФИШЕРИ yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için küçük otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 odada ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x