Art Blue Villas

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Lefkas
Art Blue Villas Genel
Art Blue Villas Genel
Art Blue Villas Öne Çıkan Resim
Art Blue Villas Dış Mekan
Art Blue Villas Dış Mekan
Image More +232 fotoğraf
Art Blue Villas
Tsoukalades Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Lefkas

Art Blue Villas misafirlere Lefkas bölgesinde, plaj yakınında, Pefkoulia Plajı ve Faneromeni Manastırı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Kaminia Beach ile 2,2 mi (3,5 km) ve Skála Gialoú ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor.

6 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve özel havuz keyfi sürün. Özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Ev,
Ev, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Grand
Grand Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Grand
Grand Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Executive
Executive Villa, Kişiye Özel Havuzlu (Special Offer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x