Arrow Mill

Alcester
Arrow Mill Genel
Arrow Mill Genel
Arrow Mill Genel
Arrow Mill Genel
Arrow Mill Genel
Image More +38 fotoğraf
Arrow Mill
Arrow Mill , Alcester

Alcester bölgesindeki Arrow Mill konaklamanızda Ragley Hall ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Bidford Grange Golf Club ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cotswolds ile 11 mi (17,6 km) ve Coughton Court Binası ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Otelin Britanya Mutfağı alanında uzman bar/oturma salonu Arrow Mill misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

9 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Apart Daire, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x