ARRIVE Austin

Hill Country, Austin
ARRIVE Austin Genel
ARRIVE Austin Genel
ARRIVE Austin Öne Çıkan Resim
ARRIVE Austin Dış Mekan
ARRIVE Austin Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
ARRIVE Austin
1813 E 6th St Hill Country, Austin

ARRIVE Austin size Austin (East Cesar Chavez) bölgesinde, Sixth Street ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve University of Teksas at Austin ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel The Domain ile 11,8 mi (19 km) ve Kongre Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Vixen's Wedding ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

83 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, MP3 takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Kinda)
Oda,
Oda, Köşe (Corner)
Oda,
Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda, Engellilere Uygun, Balkon
Room
Stüdyo
Room
Stüdyo, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x