ARRION chambres d'hôtes

Cote Landaise, Magescq
ARRION chambres d'hôtes Öne Çıkan Resim
ARRION chambres d'hôtes Dış Mekan
ARRION chambres d'hôtes Kahvaltı
ARRION chambres d'hôtes Oda Düzeni
ARRION chambres d'hôtes Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
ARRION chambres d'hôtes
667 Chemin de Landriou Cote Landaise, Magescq

Magescq bölgesindeki ARRION chambres d'hôtes konaklamanızda, Centre de Formation Nautique de Soustons ile 9,1 mi (14,6 km) ve Bois de Boulogne Doğa Alanı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Sourcéo Thermal Baths ile 10,7 mi (17,2 km) ve Courant d'Huchet Doğa Koruma Alanı ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede.

Table d'hôtes ARRION chambres d'hôtes misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Ayrı ayrı döşenmiş odalarda evinizin konforunu yaşayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x