Arrayanes Playa Hotel

Doğu Endülüs, Almunecar
Arrayanes Playa Hotel Genel
Arrayanes Playa Hotel Öne Çıkan Resim
Arrayanes Playa Hotel Dış Mekan
Arrayanes Playa Hotel Dış Mekan
Arrayanes Playa Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Arrayanes Playa Hotel
Paseo de Cotobro 5 Doğu Endülüs, Almunecar

Arrayanes Playa Hotel misafirlere Almunecar bölgesinde, plaj yakınında, Playa de San Cristobal ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Playa de Cotobro ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Balcon de Europa ile 14,9 mi (24 km) ve Abderraman I ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

33 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (No Terrace)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (No Terrace)
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Extra bed - 2 Adults + 1 child)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Extra bed - 3 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x