Arrábida Heritage

Costa Azul, São Lourenço
Arrábida Heritage Genel
Arrábida Heritage Öne Çıkan Resim
Arrábida Heritage Dış Mekan
Arrábida Heritage Dış Mekan
Arrábida Heritage Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Arrábida Heritage
Quinta das Conselheiras Aldeia de Irmãos, Azeitão Costa Azul, São Lourenço

Setubal (São Lourenço e São Simão) bölgesindeki Arrábida Heritage misafirlere Jose Maria de Fonseca ve Bacalhoa Şaraphanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kır evi Setubal Peninsula ile 4 mi (6,4 km) ve Quinta do Peru Golf & Country Club ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x