Aronsborgs Konferenshotell

Uppland (il), Balsta
Aronsborgs Konferenshotell Genel
Aronsborgs Konferenshotell Genel
Aronsborgs Konferenshotell Genel
Aronsborgs Konferenshotell Genel
Aronsborgs Konferenshotell Genel
Image More +37 fotoğraf
Aronsborgs Konferenshotell
Helgoevaegen 7 Uppland (il), Balsta

Aronsborgs Konferenshotell konaklamanızda Balsta bölgesinde, plaj yakınında, Abergs Müzesi ve Balsta Centrum ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu otel Bro Hof Slott Golf Kulübü ile 13,2 km (8,2 mi) ve Ekolsund Kalesi ile 19,9 km (12,4 mi) mesafede.

Otelin restoranı Malaren misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

196 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık tenis kortları ve 24 saat açık sağlık kulübü bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 22 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Medium)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x