Aronka Homestay

Kandy
Aronka Homestay Öne Çıkan Resim
Aronka Homestay Dış Mekan
Aronka Homestay Oda Düzeni
Aronka Homestay Oda Düzeni
Aronka Homestay Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Aronka Homestay
34/17 D1, Sangaraja Mawatha , Kandy

Kandy bölgesindeki Aronka Homestay konaklamanızda, Malwathu Maha Viharaya ve Lakeside Adventist Hastanesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kandy Gölü ile 0,8 mi (1,2 km) ve Wales Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x