Arne's Place The Friendliest Hotel

Pottuvil Division 2, Arugam
Arne's Place The Friendliest Hotel Genel
Arne's Place The Friendliest Hotel Öne Çıkan Resim
Arne's Place The Friendliest Hotel Dış Mekan
Arne's Place The Friendliest Hotel Dış Mekan
Arne's Place The Friendliest Hotel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Arne's Place The Friendliest Hotel
Tsunami Hotel Rd Pottuvil Division 2, Arugam

Arne's Place The Friendliest Hotel misafirlere Arugam Körfezi bölgesinde, plajda, Arugam Bay Plajı yakınında ve Pasarichenai Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Muhudu Maha Viharaya Tapınağı ile 2 mi (3,2 km) ve Pottuvil Noktası ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x