Armonie del Chianti

Chianti Bölgesi, Impruneta
Armonie del Chianti Öne Çıkan Resim
Armonie del Chianti Dış Mekan
Armonie del Chianti Dış Mekan
Armonie del Chianti Dış Mekan
Armonie del Chianti Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Armonie del Chianti
via di Fabbiolle 66/A Chianti Bölgesi, Impruneta

Impruneta bölgesindeki Armonie del Chianti konaklamanızda Circolo Golf Ugolino ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Villa Medicea di Lilliano - Malenchini ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Santa Maria del Fiore Katedrali ile 9,6 mi (15,5 km) ve Piazza del Duomo ile 9,7 mi (15,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x