Arlen Beach Hotel

Limenas Chersonisou
Arlen Beach Hotel Genel
Arlen Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Arlen Beach Hotel Dış Mekan
Arlen Beach Hotel Dış Mekan
Arlen Beach Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Arlen Beach Hotel
1 Hersonissos-Navarinou , Limenas Chersonisou

Arlen Beach Hotel misafirlere Hersonissos merkezinde, Star Beach Water Park ve Sarakino Çeşmesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Stalis Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Aquaworld Akvaryumu ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x