Arlberg Stuben

Avusturya Alpleri, Stuben am Arlberg
Arlberg Stuben Genel
Arlberg Stuben Genel
Arlberg Stuben Genel
Arlberg Stuben Genel
Arlberg Stuben Genel
Image More +112 fotoğraf
Arlberg Stuben
Arlbergstraße 50 Stuben am Arlberg Avusturya Alpleri, Stuben am Arlberg

Arlberg Stuben konaklamanızda Kloesterle am Arlberg bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Walchlift yakınında Albona I Kayak Teleferiği ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Valfagehr Kayak Teleferiği ile 3,9 km (2,4 mi) ve Arlberg Geçidi ile 5,1 km (3,2 mi) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spa küveti ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (23m²)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (34m²)
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (50m²)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x