Arjaan by Rotana Dubai Media City

Dubai Sahili
Arjaan by Rotana Dubai Media City Genel
Arjaan by Rotana Dubai Media City Genel
Arjaan by Rotana Dubai Media City Genel
Arjaan by Rotana Dubai Media City Genel
Arjaan by Rotana Dubai Media City Genel
Image More +122 fotoğraf
Arjaan by Rotana Dubai Media City
King Salman Bin Abdul Aziz Al Saud Street, Dubai Media City , Dubai Sahili

Arjaan by Rotana Dubai Media City misafirlere Dubai (Al Sufouh 2) bölgesinde, Dubai College ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Jebel Ali Yarış Pisti ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dubai Marina Alışveriş Merkezi ile 3,4 km ve Emirates Golf Club ile 5,6 km mesafede.

Cilantro Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 242 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 19 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Kişiye Özel Havuzlu, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (High Floor)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x