Aristo International Hotel

Kuzey Vietnam, Lao Cai
Aristo International Hotel Genel
Aristo International Hotel Genel
Aristo International Hotel Genel
Aristo International Hotel Dış Mekan
Aristo International Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Aristo International Hotel
28 Yet Kieu Street, Kim Tan Kuzey Vietnam, Lao Cai

Lao Cai bölgesindeki Aristo International Hotel konaklamanızda Thuy Hoa Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Den Mau Tapınağı ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sapa Gölü ile 20,1 mi (32,3 km) ve Çin-Vietnam Sınır Geçiş Noktası ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Fortune Cafe ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 400 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık tenis kortu ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Lao Cai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5845 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x