Arion Hotel Baku

Absheron Region, Bakü
Arion Hotel Baku Genel
Arion Hotel Baku Genel
Arion Hotel Baku Öne Çıkan Resim
Arion Hotel Baku Dış Mekan
Arion Hotel Baku Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Arion Hotel Baku
33 Ahmad Rajabli Absheron Region, Bakü

Baku bölgesindeki Arion Hotel Baku konaklamanızda Baku Congress Centre ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Baku Entertainment Centre ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Metro Park Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,5 km) ve Haydar Aliyev Kültür Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Arion Hotel Baku misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 116 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x