Arimba Resort Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Arimba Resort Ubud Genel
Arimba Resort Ubud Genel
Arimba Resort Ubud Öne Çıkan Resim
Arimba Resort Ubud Dış Mekan
Arimba Resort Ubud Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Arimba Resort Ubud
Jalan Bisma Lesser Sunda Islands, Ubud

Arimba Resort Ubud misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ve Puri Lukisan Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Keçak ve Ateş Dansı Gösterisi, Pura Dalem Ubud Tapınağı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Saraswati Tapınağı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Grand Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x