Argeste Club Vacanze

Vieste
Argeste Club Vacanze Genel
Argeste Club Vacanze Genel
Argeste Club Vacanze Genel
Argeste Club Vacanze Öne Çıkan Resim
Argeste Club Vacanze Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Argeste Club Vacanze
Via Santa Margherita 4, Coppitella Gargano Peninsula , Vieste

Vieste bölgesindeki Argeste Club Vacanze konaklamanızda, Gargano Ulusal Parkı ve Gargano Burnu yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan daire Pizzomunno Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Scialara o Castello ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç LCD televizyon sunulur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 PAX)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (6 PAX)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 PAX)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x