Arenal Roca Lodge

Kuzey Düzlükleri, Palma
Arenal Roca Lodge Öne Çıkan Resim
Arenal Roca Lodge Dış Mekan
Arenal Roca Lodge Oda Manzaraları
Arenal Roca Lodge Oda Düzeni
Arenal Roca Lodge Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Arenal Roca Lodge
9 Kms Oeste del Centro de la Fortuna Kuzey Düzlükleri, Palma

Arenal Roca Lodge konaklamanızda La Fortuna bölgesinde, Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ve Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Los Lagos Sıcak Su Kaplıcaları ile 3,6 km (2,2 mil) ve Baldi Sıcak Su Kaplıcaları ile 4,5 km (2,8 mil) mesafede.

Otelin restoranı Restaurante misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 6 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı
Room
Standard Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x