Arena Beach Hotel

Güney Male Mercan Adası, Maafushi
Arena Beach Hotel Genel
Arena Beach Hotel Genel
Arena Beach Hotel Genel
Arena Beach Hotel Genel
Arena Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Arena Beach Hotel
Ziyaaraiy Magu Güney Male Mercan Adası, Maafushi

Maafushi bölgesindeki Arena Beach Hotel konaklamanızda, Maafushi Mercanı ve Maafushi Camisi yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Dolunay Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Coco Grill Restuarant ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler 136 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Island View)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı (Island View)
Room
Standard Oda (Deluxe)
Room
Superior Oda, Balkon (Deluxe Island View)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Premium Oda, Balkon, Deniz Manzaralı (Super Deluxe)
Room
Standard Deluxe Room with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x