Areca Hotel

Orta Vietnam, Hue
Areca Hotel Genel
Areca Hotel Öne Çıkan Resim
Areca Hotel Dış Mekan
Areca Hotel İç Mekan
Areca Hotel Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Areca Hotel
1/76 Hung Vuong Street Orta Vietnam, Hue

Areca Hotel misafirlere Hue merkezinde, Royal Fine Arts Museum ve An Dinh Sarayı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Truongtien Köprüsü ile 0,8 mi (1,3 km) ve Perfume River ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

My Canh Restaurant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz vale otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x