Area 97 Condos by Vesper

Chico
Area 97 Condos by Vesper Genel
Area 97 Condos by Vesper Öne Çıkan Resim
Area 97 Condos by Vesper Dış Mekan
Area 97 Condos by Vesper Dış Mekan
Area 97 Condos by Vesper Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Area 97 Condos by Vesper
Cra 11b # 96 -54 , Chico

Area 97 Condos by Vesper misafirlere Bogotá (Chico) bölgesinde, Park 93 ve Dünya Ticaret Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Bogotá ABD Elçiliği ile 6,2 mi (10 km) ve Andino Ticaret Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Café 18 yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için apart dairede ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. 32 inç LCD televizyon ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Daire, Sigara İçilmez, Balkon
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Sigara İçilmez, Balkon
Premium
Premium Daire, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Executive Daire, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Premier Daire, Sigara İçilmez, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x