Arctic TreeHouse Hotel

Batı Finlandiya, Rovaniemi
Arctic TreeHouse Hotel Genel
Arctic TreeHouse Hotel Öne Çıkan Resim
Arctic TreeHouse Hotel Dış Mekan
Arctic TreeHouse Hotel Dış Mekan
Arctic TreeHouse Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Arctic TreeHouse Hotel
Tarvantie 3 Batı Finlandiya, Rovaniemi

Arctic TreeHouse Hotel misafirlere Rovaniemi bölgesinde, kayak pistlerinin yakınında, SantaPark ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Syvasenvaara Fell ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Santa Claus Köyü ile 1 mi (1,6 km) ve Otvotien uimaranta ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

İskandinav mutfağı sevenler için Rakas Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada MP3 takma konsolu ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç Akıllı televizyonlar sunulur. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Arctic
Arctic Treehouse Suite Double
Arctic
Arctic TreeHouse Suite Twin with Kitchennette (Extra bed)
ArcticScene
ArcticScene Executive Suite
Room
Arctic TreeHouse Suite Twin
Room
Arctic GlassHouse
Room
Arctic Treehouse Suite Double (Extra bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x