ArCo Hostel

Costa Del Maresme, Sant Adria de Besos
ArCo Hostel Genel
ArCo Hostel Genel
ArCo Hostel Genel
ArCo Hostel Genel
ArCo Hostel Genel
Image More +34 fotoğraf
ArCo Hostel
Eduardo Maristany, 85-87, Planta Baja Costa Del Maresme, Sant Adria de Besos

Sant Adria de Besos bölgesindeki ArCo Hostel konaklamanızda Barcelona Propera ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Barcelona International Convention Centre (Barselona Uluslararası Kongre Merkezi) ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan hostel Sagrada Familia ile 4,7 mi (7,5 km) ve Placa de Catalunya ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur. Bu hostelde misafirler için ayrıca resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, Birden Çok Yatak
Room
Family Apart Daire, Birden Çok Yatak, Plaj Manzaralı
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x