Archontiko Tou Ziaka

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Ipáti
Archontiko Tou Ziaka Öne Çıkan Resim
Archontiko Tou Ziaka Dış Mekan
Archontiko Tou Ziaka İç Mekan
Archontiko Tou Ziaka Oda Manzaraları
Archontiko Tou Ziaka Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Archontiko Tou Ziaka
Ipati Teselya Ve Merkez Yunanistan, Ipáti

Lamia bölgesindeki Archontiko Tou Ziaka konaklamanızda, Ypati Planetaryumu ve Bizans Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Loutra Ipatis Parkı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Loutra Ipatis Termal Kaplıcası ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x