Archontiko Chioti

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Güney Kynouria
Archontiko Chioti Öne Çıkan Resim
Archontiko Chioti Dış Mekan
Archontiko Chioti Dış Mekan
Archontiko Chioti Dış Mekan
Archontiko Chioti İç Mekan
Image More +67 fotoğraf
Archontiko Chioti
Leonidio Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Güney Kynouria

Güney Kynouria bölgesindeki Archontiko Chioti konaklamanızda Leonidiou Kilisesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Poulithra Plajı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Agiou Nikolaou Sintzas Manastırı ile 4 mi (6,4 km) ve Güney Leonidiou Plajı ile 5 mi (8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

13 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Family Süit, Asma Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x