Archi Hotel-Apartment

Addis Ababa
Archi Hotel-Apartment Genel
Archi Hotel-Apartment Öne Çıkan Resim
Archi Hotel-Apartment Dış Mekan
Archi Hotel-Apartment Kahvaltı
Archi Hotel-Apartment Oda Manzaraları
Image More +10 fotoğraf
Archi Hotel-Apartment
Mariam Road , Addis Ababa

Archi Hotel-Apartment misafirlere Addis Ababa (Yeka) bölgesinde, Century Mall ve Bete Maryam Mausoleum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Zefmesh Grand Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Shola Pazarı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. İyi vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet bulunmaktadır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Apart Daire, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x