Archer Hotel Napa

Kuzey Kaliforniya, Napa
Archer Hotel Napa Genel
Archer Hotel Napa Genel
Archer Hotel Napa Genel
Archer Hotel Napa Genel
Archer Hotel Napa Genel
Image More +74 fotoğraf
Archer Hotel Napa
1230 First Street Kuzey Kaliforniya, Napa

Archer Hotel Napa konaklamanızda Napa merkezinde, Napa Şehir Merkezi Birliği ve Uptown Theater binası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Oxbow Public Market ile 0,7 km ve Napa Valley Wine Train (Napa Vadisi Şarap Tadım Treni) ile 0,8 km mesafede.

Amerika mutfağı alanında uzman olan Charlie Palmer Steak yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

183 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Napa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Room, 1 King Bed, Accessible, No View
Superior
Superior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Deluxe
Deluxe Room, 1 King Bed, Accessible, No View
Süit,
Süit, Balkon
Oda,
Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun
Archer's
Archer's Den
Oda,
Oda, Balkon
Oda,
Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x