Arcadia Motel

Christchurch
Arcadia Motel Genel
Arcadia Motel Öne Çıkan Resim
Arcadia Motel Dış Mekan
Arcadia Motel Dış Mekan
Arcadia Motel Oda Manzaraları
Image More +33 fotoğraf
Arcadia Motel
564 Ferry Rd Woolston , Christchurch

Christchurch (Woolston) bölgesindeki Arcadia Motel misafirlere Caddyshack City ve The Tannery Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu motel Lyttelton Limanı ile 4,9 mi (7,9 km) ve Eastgate Mall Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada mikrodalga fırın ve iPod takma konsolu mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-cm Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x