Arbutus Cove Guesthouse

Vancouver Adası, Sooke
Arbutus Cove Guesthouse Genel
Arbutus Cove Guesthouse Genel
Arbutus Cove Guesthouse Genel
Arbutus Cove Guesthouse Genel
Arbutus Cove Guesthouse Genel
Image More +19 fotoğraf
Arbutus Cove Guesthouse
3018 Manzer Rd Vancouver Adası, Sooke

Arbutus Cove Guesthouse konaklamanızda Sooke bölgesinde, Sooke Limanı ile 11,9 km (7,4 mi) ve Royal Roads Üniversitesi ile 16 km (9,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Olympic View Golf Kulübü ile 16,5 km (10,3 mi) ve Goldstream Provincial Parkı ile 17,2 km (10,7 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Odalara misafirler için mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x