Arapiraca Otelleri Ara

En uygun Arapiraca otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Arapiraca otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Arapiraca Hakkında

Arapiraca, Brezilya’nın Alagoas Eyaleti’nin nüfusu bakımından en büyük ikinci şehri konumunda. Eyalet merkezi olan Maceio’ya 135 kilometre uzaklıkta olan Arapiraca, sıcaklığı ve iklimiyle Brezilya’nın en sağlıklı şehri sayılıyor. Sağlıklı olmasıyla ünlenen şehir üretimde ise aynı sağlığı tehdit eden ürünlerle ön plana çıkıyor.

Şehir aynı zamanda ülkenin “Tütün Başkenti” en kaliteli ve en fazla tütünün ürütüldüğü tarım alanlarına sahip olan şehrin diğer bir üretim ve ticaret kalemi ise alkol. Alkol ve tütün ürünleri Alagoas Eyaleti’nin de en önemli üretim ve ticaret kalemlerinden… Arapiraca, bağımsız gözlem evi ve özel müzeleriyle dikkat çekiyor. Planetarium Bilim ve Gözlem Evi yıldız ve gezegenlere ilgi duyan herkese kapılarını açarken bu konuda çalıştay ve sempozyumlara da ev sahipliği yapıyor.

Brezilya ve Arapiraca tarihine ilişkin eserlerin sergilendiği Zezito Guedes Müzesi, Ceci Cunha Kadın Müzesi ve Spor Müzesi ise dikkat çeken özel müzelerden. Ticaret ve turizm açısından Alagoas Eyaleti’nin en önemli şehirleri arasında yer alan Arapiraca’nın tek havalimanı ise şehre 5 kilometre uzaklıktaki Arapiraca Havalimanı. Havalimanına ulaşım otobüslerle sağlanıyor.