Aragon Hotel

Ryazan
Aragon Hotel Genel
Aragon Hotel Genel
Aragon Hotel Genel
Aragon Hotel Genel
Aragon Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
Aragon Hotel
Kudryavtseva St. 25 , Ryazan

Aragon Hotel misafirlere Ryazan bölgesinde, tarihi bölgede, Evpatiy Kolovrat Anıtı ve Gençlik Haraketi Tarihi Müzesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ryazan Devlet Bölge Sanat Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Sergey Yesenin Heykeli ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Aragon Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Stüdyo
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x