Ara Ambigua Lodge

Central Valley, Puerto Viejo de Sarapiqui
Ara Ambigua Lodge Genel
Ara Ambigua Lodge Genel
Ara Ambigua Lodge Genel
Ara Ambigua Lodge Genel
Ara Ambigua Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Ara Ambigua Lodge
400m North of the Church in La Guaria Central Valley, Puerto Viejo de Sarapiqui

Sarapiqui bölgesindeki Ara Ambigua Lodge misafirlere kırsal bölgede, San Agustin Kilisesi ve Refugio Nacional de Vida Silvestre Mixto Maquenque ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Costa Rican Bird Route ile 3,1 mi (5 km) ve San Juan–La Selva Biological Corridor ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

La Casona, Ara Ambigua Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

50 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve su sebili mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x