AR Sun Hotel

Antsiranana Province, Antsiranana
AR Sun Hotel Genel
AR Sun Hotel Öne Çıkan Resim
AR Sun Hotel Dış Mekan
AR Sun Hotel Dış Mekan
AR Sun Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
AR Sun Hotel
RN 6 Pk 7 Route Ambilobe Antsiranana Province, Antsiranana

AR Sun Hotel misafirlere Antsiranana bölgesinde, havaalanı yakınında ve Bağımsızlık Meydanı ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kuzey Madagaskar Üniversitesi ile 3,8 mi (6,1 km) ve Antsiranana Katedrali ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Antsiranana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı, Bahçe Manzaralı
Room
Basic Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x